Carnaval, het leukste feest van het jaar

Carnaval is misschien wel het leukste feest van het jaar. Er is namelijk geen feest zo uitbundig als carnaval. Er is van alles te doen in kroegen, discotheken en op straat. De muziek is vrolijk, iedereen is verkleed en iedereen is blij. Daarnaast kun je er zelf voor kiezen hoe bont je jouw carnaval maakt. Zo kun je bijvoorbeeld iedere dag op stap gaan en verschillende optochten bijwonen, maar je kunt ook bijvoorbeeld een dagje meepikken. Daarnaast zijn er ook mensen die actief zijn in een carnavalsvereniging. Zij hebben een erg druk, maar wel heel gezellig programma.

Hoe ga jij verkleed?

Ook met carnavalskleding kun je het zo bont maken als je zelf wilt. Bij carnaval hoort verkleden, dat staat vast. Je kunt eigenlijk niet onverkleed carnaval gaan vieren, want dan val je ontzettend op en soms kom je zelfs de kroegen niet binnen. Je kunt er wel zelf voor kiezen om een beetje verkleed te gaan of helemaal uit te pakken. Zo kun je bijvoorbeeld een outfit samenstellen met leuke accessoires, maar voor de rest gewone kleding aan te trekken. Zo lijk je bijvoorbeeld al snel op een Hawaiiaans meisje door een rieten rokje over je kleding aan te doen en een bloemenketting om te hangen. Of wanneer je je zwarte broek en zwarte shirt opleukt met een politiepet, handboeien en een geweer, zal ook iedereen weten wat jij voorstelt. Daartegenover staan de echte carnavalskostuums. Zo kun je bijvoorbeeld een heus kapiteinspak aantrekken of bijvoorbeeld een grappig naaktpak. Ook kun je je verkleden als een bekend personage, zoals Elvis of Marilyn Monroe. Om hier goed op te lijken, moet je natuurlijk wel een compleet kostuum aantrekken.

Carnavalskleding goedkoop bestellen

Aan zo’n compleet carnavalskostuum hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Toch kun je carnavalskleding goedkoop bestellen op Feestcenter.nl. Dit is een uitgebreide webshop met carnavalskleding, versiering en accessoires. Je kunt hier zowel  terecht voor complete carnavalspakken als voor leuke accessoires om een carnavalsoutfit mee samen te stellen.