Eens een gabber, altijd een gabber

Iedereen is bekend met de gabber stroming en ook al is dit vandaag de dag aanzienlijk kleiner dan het wel geweest is, er zijn nog altijd een grote groep oude en nieuwe fans die echt van deze muziek en leefwijze genieten. Gabbers geloven dat je gabber bent van binnen en in principe maakt het dus niet uit wat je draagt, de muziek blijft altijd bij je. Maar het is voor niemand moeilijk om een gabber uit een groep mensen aan te wijzen en dat komt doordat er een bepaalde klederdracht bij de stroming hoort die uit duizenden is te herkennen.

Prints, trainingspakken en strakke staartjes

Gabbers herken je natuurlijk aan een geheel of gedeeltelijk kaalgeschoren hoofd, maar geen gabber outfit is compleet zonder een T-shirt met een schreeuwende print, een trainingspak, een cap, sportschoenen, een heuptas en een bomberjack. Bij http://100procenthardcore.nl kun je al deze kleding vinden en meer. Voor T-shirts met een pitbull print, trainingsjasjes en vesten met capuchons die allen perfect met elkaar te combineren zijn heb je hier ruime keuze. Voor dames zijn er hotpants, sport topjes en mooie gabber truitjes. Natuurlijk mogen ook de accessoires niet uitblijven en is er een ruim assortiment aan vlagen, heuptasjes, sleutelhangers, waaiers en petten. Iedere hardcore fan kan hier kwalitatieve en comfortabele kleding vinden zodat je je goed kunt bewegen en er picobello uit kunt zien op een gabber-feest.

De oorsprong

De gabber-stroming vindt zijn oorsprong in Nederland en hier zijn we dan ook trots op. De traditionele danswijze, genaamd hakken, is op elke dansvloer duidelijk herkenbaar. De gabbermuziek kenmerkt zich door snelle opbeurende beats en melodieuze refreinen. Gabbers geloven dan ook dat de liefde voor de stroming je nooit verlaat, ook al ben je intussen vader, ondernemer of wereldreiziger geworden. Eens een gabber, altijd een gabber.